onsdag

Ja, idag har jag inte gjort någonting. Inget att göra heller. HAr dock kollat lite kläder på nätet som jag är sugen på att köpa ;) hehe.

Idag säger mamma upp sin lägenhet, läskigt. Bott där hela mitt liv (förutom där jag bor nu då). Men det kommer bli skit bra när dom flyttar! Där var jätte fint!!

Nu kl 5 ska vi åka och träna. Tänkte försöka springa en del idag, om min hosta tillåter :P

Men vi hörs!

natti natt

Ikväll har vi ätat potatisgratäng och fläskfile, muums!! Det blev riktigt gott faktiskt!

Imorgon händer väl inte så mycket, vissa skolsaker som ska finslipas men annars har jag inget att göra. får se vad som händer. På typ torsdag eller liknande ska magnus mamma komma. Då ska vi passa på att åka och storhandla när man har tillgång till bil och sen ska vi gå lite i stan och så :) Ska nog träffa hans pappa också, då han är i sin stuga som ligger typ 4 mil här ifrån. Så man har väl lite att se fram emot i veckan, annars händer det itne så mycket :P hehe.

Nu ska vi gå och lägga oss, magnus bara somnar i soffan här, hehe. Natti natii!


tisdag

Nu är jag i linköping igen. Eller ja jag kom ju hem igår. Idag har jag varit på vårdcentralen, men fick jag väl inte ut så mycket av tycker jag. Sen när jag kom hem så somna jag direkt, var så himla trött :P haha. Nu tar jag det bara lugnt. Kl 4 är det ju top model ^^ hehe. Va ny säsong igår också, för tjejer under 170 cm, missa man ju med 8 cm, hehe. Nä men det verkade kul, så får vi se hur det går :)
Ikväll är det ju inget desperate housewifes, blir så ledsen, dom kan ju inte bara skita i det liksom ;) Men cougar town kommer iaf, det är så himla roligt!  Men innan dess ska jag till gymmet, inte varit där på 2 veckor nu. Så ska bli riktigt skönt att träna faktiskt. Fast har dock ont i ryggen som fan så får ta det lite lugnt :)

Hörs sen!
 
Lilla mamma och jag på hennes bröllop förra året :) love you<3

Och sen börja vi dansa, hehe.

måndag

Idag ska jag åka tillbaka till linköping, och lämna malmö. Ska bli mys att träffa magnus men annars hade jag mer än gärna stannat kvar här :P Sjukt fattigt att alla andra har påsklov men inte jag.. ledsamt. 

Men nu ska jag hitta på nått.. hörs sen!

oj :P

lite krångligt men länken på förra inlägget men tryck på första länken om ni vill rösta ;)

nelly.com bikini

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=iR9VNCrW2VJidEsf1SzVxRrp#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_iR9VNCrW2VJidEsf1SzVxRrp.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=iR9VNCrW2VJidEsf1SzVxRrp#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Gå in och rösta på mig ;) hihi

söndag

ja då var det redan söndag. Ska snart åka och äta lunch med pappa, så man hinner träffa honom också när man är hemma :) Senare så kommer mamma och dan hem efter att ha varit i kalmar och firat min bror som blev 30 i fredags :) det var en överraskning att de skulle hälsa på så min bror visste inget, så han blev överraskad hihi.

Igår var jag ju hos Johanna och fira hennes 20årsdag. var grymt kul :D tack så mycket för att man fick komma johanna! :) hoppas du fick en rolig kväll :D

löördag

Hallo :)
har inte skrivit så mycket nu, är upptagen med underbara mamma och underbara vänner :) underbart! :)

Nu om 15 minuter ska jag till bussen, ska åka in till stan och gå på make-up-rådgivning på make up store :) kul kul. sen blir det party hos johanna, ska bli grymt kul, men måste kila nu. kraam

tuff tuff

Sitter på tåget nu. Ska hoppa av om ca en halvtimme. Har precis kollat på twilight, new moon, sjuukt bra :) längtar till 3an kommer ut, det ska ju alltid sluta så himla spännande ;)

Sen ska jag mysa med mamma och Dan :) tänkte säga att det är lets dance på tv men det är ju inte fredag idag :P hehe, tur det för annars hade jag missat det :D Men ha det så bra, sov gott och så vidare :)

påväg..

Snart ska jag gå till bussen och åka till stationen. Sen på tåget till malmö :D har nån film på datorn jag tänkt kolla på på tåget så det går snabbt ^^

Kommer sakna Magnus. Hann knappt säga hejdå imorse för jag var lite försenad :( usch. men ses på måndag babe :)

malmö malmö malmö

Idag åker jag till malmö :D:D håller på att packa nu och ska snart gå till konsum och handla nått gott att ha på tåget :)

Annars idag har jag bara varit i skolan, har varit så jävla trött bara stirrat in i väggen typ. Så ska ta och vila lite innan jag går till konsum kom jag på nu, hehe. men ha det fint! hörs på tåget eller nått :)

Hallå hallå

Ja, varför jag inte skrivit på de senaste dagarna är för att jag legat med maginfluensa. Men nu är det bra! Ska till och med äta riktigt mat idag, hehe. Har levt på mariekex och avslagen sockerdricka de senaste dagarna. Men nu är jag pigg och glad för jag ska till Malmööööö imorgon :) Kommer hem rätt sent men ska ta och mysa med mamma och Dan lite på kvällen, och Molla!!! min kissemisse :) den tjocka katten behöver nog lite nelly mys :) hihi. Sen på fredag har jag "mamma-dotter-dag" med mammsen :) Vi ska gå i stan och shoppa lite, får se om man hittar nått fint :) Sen på kvällen ska jag mysa med mina underbara vänner:) muuums <3

Nu ska jag... ehm, ja.. ligga i soffan och kolla på tv kanske :P inget annat att göra, så himla tråkigt att vara hemma. Men ska nog gå till konsum sen och handla nått bra att äta :)

Hörs sen!

bilder från helgen


En liten goding <3

Haha så himla söt, skratta åt allt :)

Först satt han helt fint med nappen i munnen..

sen försvann nappen.. han är så busig ;)

söndag

Nu är det söndag, helgen går alltid så himla fort. Nu håller vi på att göra oss i ordning för att åka till Hansa-city och kolla lite i affärer. Oskar inte skriva så mycket nu, ska leka med barnen så mycket jag kan nu ;)

Här är en fräsch bild på mig och barnen, med pyjamas och allt ;) haha,


Nelly och Philip


Bild på mig och philip förra gången jag var här och hälsade på :)

lördag

Tjena tjena. Nu har jag tagitmig lite tid till och sitta vid datorn. Hittills idag så har det varit mys och bus med barnen. Gav Philip mat också, fast faster nellyvar lite långsam med attmata honom så han blev lite gnällig, man fick minsann sätta fart!
Innan fick jag också order av noel att "leta upp den", hans bil då. Han hitta inte den och då skulle jag leta, hehe.

Senare idag ska vi till någon modegalleria här i kalmar, se ifall man hittar något fint ;)

Nu ska jag gå och jaga Noel! Hörs sen :)

fredag kväll

Nu är det dax att sova efter en lång dag med kommunikationsövning, tåg, buss och mys med små barn :)
Kommunikationsövn. gick hur bra som helst! Dom trodde jag hade jobbat med sånt innan men det har jag inte och då blev dom förvånade, hehe!
Tåg resan gick också bra, visade sig att Karl åkte samma tåg som mig. Mysigt! Ha någon att prata med :D Dock hoppa han av en timme innan mig men då kollade jag på desperate housewifes på datorn så det var ju lugnt :)
När jag väl kom till kalmar fick jag lite små panik för jag fatta inget med bussarna, haha. Men det var en trevlig busschaufför, lät mig åka 2 kr billigare för jag hade bara det, och han släppte av mig närmre så jag inte skulle behöva gå så lång (gjorde väl en skillnad på 30 meter med ändå, snällt!) Sen när jag varit här hemma hos bror så har jag myst och busat med barnen, och kollat på lets dance! Haha, måste säga att jag älskar Willy men det var nog dax för honom att åka ut :P Men säger bara heja Claudia till finalen! Hon är grym!!

Nä nu ska jag sova, ladda för en lekfull dag imorgon:) Sov så gott!!

(blev inga bilder idag men fixar vi imrogon!)

fredag!

Äntligen freeedag :) Har dock kommunikationsövingen framför mig men det får gå som det går! Bättre man gör fel här än att göra det sen när man jobbar!
Sen efter skolan ska jag äta nått, någonstans:P sen ska jag ta pendeln till linköping för att sen åka tåg till kalmar :D ska bli så himla roligt att träffa alla! Inte träffat dom sen Philips dop i början på januari :( usch! Men nu är det dax igen iaf! Och hoppas att Noel känner igen mig för förra gången jag kom dit blev jag mött at ev stor kram av honom, så himla mysigt! Han sprang fram och skrev "Lelly", det är vad han kallar mig, hehe. Och philip och fått 2 tänder och börjat hasa sig på golvet, ska bli kul att se! Min kamera funkar ju inte, men jag snor deras kamera och lägger in bilder så ni får se dom söta små glinen :)
Nu ska jag verkligen förbereda mig till kom.övningen så jag ändå är nöjd när jag går där ifrån! :)

Vi hörs väl säkert när jag sitter på tåget eller liknande :) hehe.

torsdag kväll

Sitter just nu och pratar i telefon med mamma, mysigt att prata med mammsen. Saknar henne så <3  Äter bakad potatis också, mums! Man får ju lyxa till det lite när man är själv :P Sen när jag pratat klart med mamma och ätit klart ska jag nog sova. Finslipa lite på frågorna till imorgon bara. Men får ta resten imorgon, är rätt trött!

Ni får sova så gott! Ha det bra!

torsdag

När jag kom hem från skolan idag så var jag sugen på att äta något helt annat än vad jag brukar göra. Så hittade avokadoburgare här: http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=883 och det blev faktiskt riktigt gott. Men nästa gång ska jag nog inte ha vitlök i röran för tyckte inte riktigt det passade.

Nu ska jag börja plugga, faktiskt.. haha. Men ska skriva frågor till en kommunikationsövning imorgon, ska intervjua en person jag aldrig träffat innan. Är så himla nervöööös!! Usch. Men innan övningen imorgon ska jag träffa Jessica så ska vi peppa varandra lite för hon ska också göra det imorgon. Men kommer säkert gå bra :)

Imorgon efter skolan ska jag till kalmar! Ska hälsa på bror och hans kära familj :) Ska bli så himla mysigt!


Jag nu, sitter och myser i storarummet:)

god natt

Det löste sig med SJ. Satt ju dock i en timme i telefon kö, kommer drömma mardrömmar om det rösten nu :P haha. Men det löste sig fint :)

Nu somna jag precis i soffan och får en spark i rumpan av Magnus som säger att jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig, hehe. Och det ska jag! Börjar kl 8 imorgon usch. Men det närmar sig fredag och då är det Kalmar som gäller:) hihi.

Natti natti!

SJ......

Fick en automatiskt samtal från SJ precis där dom sa att mitt tåg till malmö nästa helg är inställt.. Så har ringt dom nu för att boka om och har suttit i kö i en halvtimme nu, och dom säger inte hur lång tid det är kvat utan dom säger bara "du är fortfarande placerad i kö, vi besvarar ditt samtal så fort vi kan" typ var 5e sekund, skit stöööörigt!! Och dom ska fan fixa min biljett annars blir jag lack. Usch inte bra kväll detta.
Hör av mig sen om hur det gått :P haha

onsdag

Ringde vårdcentralen imorse ju, trodde jag skulle få en tid idag men fick en tid den 30e. Sjukt kass.
Och när jag vakna imorse såg jag också att det snöat inatt, blä.
Nått positivt iallafall är att jag fick min klänning från nelly.com innan! Woho var skit fin och satt jätte bra :) Jag hittar inte min laddare till kamerabatteriet så kan inte ta kort på den, får se om det kommer en bild sen ;) 

Ikväll på efterlyst kl 9 ska det handla om Malmö. Mycket skit som händer där nu :( så jäkla tråkigt!! Så det ska jag se, är ju ändå min kära hemma-stad :) 

Nu ska jag äta lunch, hörs sen!


tvätt

Skulle gå på bodyjam kl 7 egentligen men kom på att jag har sår på hälen så kan itne ha på mina skor så det gick inte riktigt :P Men gick och kolla om det fanns någon tvätt tid, och det gjorde det! så har fått tvätta idag istället för att göra det imorgon :)
Imorgon är jag schema fri! Sköööönt! Men har en del plugg att göra ändå, och ska sätta kl på 07.15 och ringa till vårdcentralen för att få en tid där. Men går såklart och lägger mig direkt efter jag ringt :P hehe.

Just nu sitter jag och äter mango, är riktigt gott och uppfriskande :) väntar på att fotbollen på tv6 ska börja, jag vill ju egentligen se desperate housewifes men jag fick ju se det föraa veckan och då fick magnus hoppa fotbollen så om det ska vara rättvisst så får han väl se detta nu, (men han får ändå ladda ner programet till mig sen, hehe).

Nu ska jag gå och hämta sista tvätten. Ha det fint! :)

tisdag

Precis vaknat, mår bättre idag. Igår fick jag sjukt ont i magen och har typ vaknat hela tiden inatt så är skit trött, så skippar skolan nu på förmiddagen och åker dit sen till färdighetsträningen i eftermiddag :)

Jag har fått värsta ("värsta" :P) såret på hälen, inte av skoskav utan av snön! Väldigt långsökt men det är ändå snöns fel :P Men ni vet när det blir stora vattenpölar för att snön smälter, och när man ska cykla igenom dom så brukar man ju dra upp benen för att det inte ska skvätta på benen. Det gjorde jag igår sen när jag skulle sätta ner fötterna igen så slog jag i pedalen med hälen så det började blöda :( så min sko är helt röd i hälen också, fräscht!? Men iallafall, längsökt, men ändå ;) 

nu ska jag ligga i soffan och vila lite :)  


vill ha bort snön!!

Jag vill verkligen att snön ska försvinna nu. Inte bara smälta på dagen och sen bli till värsta isbanan på natten. Bort bort bort med det!


Lite halvdålig bild men mina byxor var helt gegiga och smutsiga av allt stänk från cykeln.. som sagt, bort med snööööön!


Nu ska jag gå till vårdcentralen och boka tid för en massa saker :P haha. Hörs sen!

helt slut

Precis kommit hem från träningen. Var duktig idag och sprang 3 km gjorde jag också, ohlala. Men nu är jag jätte trött och orkar inte tvätta, får ta allt på onsdag istället..
Annars har detta varit en bra dag ju :) Nu ska jag bara sätta mig och välja vfu-plats (praktik), vet inte riktigt hur jag ska tänka för att vara taktisk, men får se hur det blir. Imorgon har jag bara en timme i skolan, ska gå igenom nått om hygien. Så känns egentligen jätte onödigt att åka för jag pendlar ju i totalt 2 timmar fram och tillbaka, men men lika bra att gå, tjänar väl säkert på det i slutändan.

Sen är det läggdax. Sov så gott allihopa :)

halvvägs

Var nere och skulle boka tvätt tid innan men det fanns bara 2 timmar ikväll, så får bli att tvätta lite idag och sen boka vi tid på onsdag också :) Men jag har iaf sorterat tvätten, eftersom alla mina kläder legat på golvet så tänkte jag att det är lika bra att sortera allt nu så är det gjort :)
Städningen går väl lite segare :P har ju plockat undan överallt och Magnus har städat toan. Men jag har typ bara hoppat runt till musik och rensat lite överallt och så, rensa garderoben på lite vinterkläder som jag ska lägga ner i källaren :) Så jag har ju bara dammsugningen kvar, som dock är det jobbigaste :( Men det måste göras så lika bra att göra det snabbt så man blir av med det! Ska bara låta maten smälta lite, precis ätit fläskpannkaka som var riktigt gott. + jag har mat över som blir till matlåda imorgon! Duktig Nelly :)

Hörs sen!



2 söta bilder på mina brorsöner, Noel och Philip. Så himla söta! Ska hälsa på kära bror och hans familj nu nästa helg. Han blir ju gammal helgen efter det så får fira han litegrann ;)


söndag

Söndag idag, aldrig kul med söndagar. Men ska försöka göra denna dagen nyttig, ska träna såklart med ska också tvätta- för har verkligen inga kläder rena :P Men ska försöka att städa också, jag har mina saker överallt på golvet här sen behövs dammsugaren också.. Får se hur långt jag kommer, spänande haha.

Igår beställde jag en klänning från nelly.com. Får den om 2-3 dagar så kan visa den då:)

Nu ska jag sätta igång, hörs sen!

Tacooooos

Precis ätit tacos :) muums! Denna gången provade vi att ha avokado i, var jätte gott! Rekomenderar jag! :)
Just nu sitter vi och kollar på melodifestivalen, absolut ingen aning om vem som vinner. Så detta blir spännande :) Nu när det är lördag sitter jag såklart med ett glas cola (eller så skåningarna förstår Coca) i handen ;) Är faktiskt riktigt duktig och dricker det bara på helgerna :)

När jag var på tornby innan så blev det inget handlande för mig, eller ja, förutom på ica maxi och apoteket :P haha, fick så fruktansvärt ont i magen så orkade inte ens prova kläder så jag åkte hem istället :( Men innan jag fick ont i magen så hitta jag ett par as fina skor!! Fast om jag skulle ha dom blir jag längre än Magnus :( Men får väl slänga på honom ett par höga dojjor också ;) haha. Nä men får se om dom är kvar sen när jag får pengar så kan man kanske ta sig en funderare (A) hihi.

Nu ska jag kolla vidare på Melodifestivalen :) Hörs sen!


lördag

Nu har jag precis ätit frukost och sitter och tittar ut och verkligen njuter. Solen skiiiner, och men blir så himla glad då!
Om en stund ska jag sticka till gymmet och gå på ett spinning pass, aldrig varit på det innan men har hört att det är grymt bra träning ;) Sen ska jag en sväng till stan tänkte jag, kolla lite vårjackor och så, får se om jag hittar något fint :) Sen ikväll är det Melodifestivalen!

Men nu måste jag göra mig i ordning, hörs sen!

bella&tyra

Nu har jag sett det. Hittade var man kunde se det här : http://nyheter24.se/bella-tyra-show

Jag måste väl säga att jag ville se det för att Kenza skulle vara med, tycker hon är en sjukt härlig tjej. Annars tycker jag väl att bella&tyra var bra, lite roligt skvaller och så :) Och dom var väldigt duktiga brandmän ;) haha.

nelly.com

Hallo.
Var precis inne på nelly.com. Är inne där riktigt ofta, älskar alla kläder där, inte för att jag har råd att köpa alla men man kan ju alltid sitta och drömma sig bort ;) Men i alla fall, jag såg att dom fått in mycket skor från märket Timeless, riktigt snygga skor till grymt bra priser! Jag har dock lite problem med att köpa dom skorna, dom är minst 11 cm höga och då blir jag lika lång eller längre än min pojkvän, och det vill jag inte. Fast nästan värt att bara köpa och titta på dom eller använda dom när han inte är med ;) Får se hur jag gör, men får nog vänta tills jag får pengar om 2 veckor :P hehe, vill gärna överleva med mat och så också, hehe.
Sen måste jag bara visa denna klänningen, sjukt söt och somrig, blir helt underbar sen när solen skiner och det är typ 20 grader ;) http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/larson-love-ss-dress-589156-54/ 

Någon som såg bella&tyra? missade det :(

fredag fredag fredag

Idag är det freeeedag. Är så himla glad för det. Känner att jag verkligen behöver en helg och vila upp mig på, varit så himla trött nu speciellt i slutet på veckan. Så det blir en lugn helg! Ikväll blir det let's dance och imorgon melodifestival-final :) Ska bli spännande, har ingen gissnign alls på vem jag tror vinner, har ju som sagt itne ens hört alla bidragen. Vilket jag ändå tror är bra, för när det är eurovision så hör man låtarna bara en gång och det är ju förstaintrycket som ska vara bra :) Men vi får se hur det går!! Nu blir det top model :D

Hör sen!!

trött..

Jag är så himla trött idag, vet inte riktigt vad det är med mig. Inte van vid att vara i skolan så länge kanske :P Men skippade träning idag, har ändå tränat 4 dagar i rad nu så tar en paus idag och kör hårt imorgon istället :)

Imorgon är det freedag :D hade varit så skönt om det varit idag så man kunnat sova ut imorgon! Men får stå ut en dag till. Börjar 8 imorgon också, så lär väl vara lika trött imorgon.. Men är bara att bita ihop, det är ju ändå fredan imorgon!

Nu ska jag lägga mig och mysa i soffan med Magnus. Hörs kanske sen!

bilder

Tänkte bara lägga upp nån kul bild på när jag var i växjö hos en kompis på inflyttningsfest, var riktigt kul!




Jag lite galen :)


Jag och Ida :) (hon fusk-solar ;) )

Jag och Elin, måste säga att vi är så himla sexiga på denna bilden.. hahah <3

Var en grymt kul helg<3

lång dag

Idag har det då varit pluggdag i skolan, härlig träning på gymmet och nu har jag precis ätit god mat med Magnus. Vi åt fläskfile med pommes och bearnaiesås (stavning? :P ) var riktigt gott!

Nått jag blev ledsen över idag var när jag kolalde på vädret. Det ska nog snöa på fredag, hur hemskt är inte det!? Längtar såå efter sol och värme och blir helt deprimerad att det ska snöa. Hoppas verkligen att dom har fel!!

Imorgon väntar en rätt lång skoldag ändå, 8-15. Och jag pendlar till Norrköping, min utbildning är placerat där, så jag är inte hemma förrens kl4 (men jag hinner ju precis till top model, hehe) Sen vid 6 är det Bodyjam som gäller, är en annan instruktör då men det borde ju ändå vara liknande och det var grymt kul så måste bara dit :)

Men nu är kl 9 och jag är redan trött. Funderar på att gå och lägga mig snart faktiskt, eftersom jag som sagt börjar kl 8 måste jag upp kl 6 för att ta bussen kl 7. (tänkte bara säga att jag tar en buss som heter campusbussen, det är en buss som är gratis för studenter och som går direkt till universitetet då det är dom som fixat det, kanske man hör lite på namnet, hehe) Så man får ordentligt med sömn så man är pigg till imorgon :)

Men sov så gott, hörs imorgon!

skolan

Nu har jag varit duktig! Har gjort klart om nervsystemet och nu är det lunch. Efter lunch ska jag börja kolla på respiration, cirkulation och biomekanik, usch massor! Men har redan läst om 2 av dem så det ska väl inte bli allt för mycket :)

Men nu blir deet maaat!

god morgon, god morgon!

Nu gick jag precis upp, gick inte upp så tidigt som jag tänkte med var verkligen dödstrött imorse. Och eftersom det inte var skola eller något annat så tog jag mig tid till att sova liiite längre :) men jag ska äta frukost och fixa mig sen ska jag cykla till skolan och sitta och plugga med magnus med flera :)

Måste bara säga att jag precis provat mina bikinis, jag längtar sååå mycket till sommaren. Men innan sommaren kommer måste man träna träna träna så man vågar visa sig ute, hehe.

Men  jag skriver nog senare, när jag behöver en paus i plugget kasnke :D

Hollywood fruar

Har inte skrivit om Hollywood fruarna ju! Var premiär igår, var lite som förra säsongen men med nya personer. Det är hollywood frun Lena, som egentligen inte är fru utan ensamstående tonårsmamma, som jag gilla riktigt mycket. Tyckte hon var grymt cool :) "Jag ääälskar leopardmönster", haha. Nä men hon var riktigt härligt och verka vara en riktigt cool mamma också! Sen är det Päivi (stavning?) som jag gilla lite mindre, tyckte hon var lite vääl mycket. T.ex. när dom hade casting me olika killar till sin barbie-fest så sa hon "är han för tjock här", och killen var ju sjukt vältränad.. kräsen?! Sen är ju gamla godingen Maria Montesami med, hon är så himla härlig. Igår var det ju hemskt för dom slutar tillverka hennes läppstift, och hon är ju beroende av läppstift så det var ett stort problem! Men tillslut så hittade hon ett annat läppstift som var likt det hon hade innan ;) Sen har vi ju Kära Anna Anka som nu är skild och singel. Hon kommenterade det som att nu kan hon "ut och pöka för hon har inte fått ett ordentligt pök på 7 år och kulorna hänger ju ner till knäna", haha. Hon är bara gamla vanliga Anna Anka, inte alls rädd för att säga vad hon tycker. Ska komma en ny person nästa vecka, men det får vi ta då ;)

Innan idag var jag ju på Bodyjam, var grymt kul :D Var svårt när det var första gången att hänga med och så, men kul var det! Går väl bättre nästa gång för jag ska absolut gå på det igen!

Nu är det desperate housewifes på kanal5, går absolut inte att missa! Sen kommer cougar town som jag tycker är riktigt kul, skratta som fan när jag såg det förra vekcan så det ska vi inte missa kl 21.55. Sen efter det ska jag sova, har schemafri dag imorgon men ska ändå upp tidigt och sitta med Magnus och hans kompisar på campus här i linköping och plugga plugga plugga :) Sen såklart träning imorgon också, känner att jag är igång denna veckan, grymt!

Men sov så gott!


Bodyjam...

Idag har varit i skolan då, hade först basgrupp sen färdighetsträning. På färdighetsträningen skulle vi kolla på en intervju sen bedöma hennes förmågor m.m. Gick faktiskt bra, men vi bedömde kanske inte helt rätt men vadå? går ju första året ;)

Nu när jag kom hem så var det snabbt på med tvn och kolla på top model. Är ju repriser men tycker det är så himla kul att titta på, även om man vet vem som vinner, hehe. Sen nu blir det mat sen 'plugga'.. haha som vanligt.. :P Sen ska jag på Bodyjam kl 7, är ett förkoreograferat danspass. Ska faktiskt bli riktigt kul och väldigt spännande för har aldrig provat på det innan. Får se hur det går om jag är helt efter eller om jag hänger med nått ;) hehe.

Men nu måste jag sätta fart! Hörs sen!

härlig träning

Var ju som sagt på afro power dance innan idag, men efteråt kände jag mig fortfarande igång så gick in på gymmet och körde ett litet lätt pass där med. Så 2 pass på en dag, inte likt mig som inte tränade alls för en månad sen ;) Men det var riktigt skönt! Speciellt när jag tränar magen för man vill få den fin till sommaren samtidgt som det är kul för jag klarar så tung vikt då, hehe.

Nu behöver jag verkligen plugga. Skriver att jag ska göra det hela tiden men gör det bara lite halvt typ, inte bra Nelly. Men ska försöka plugga lite nu, men dock så börjar ju svenska hollywood fruar nu också, är ju ett måste bara för det är så himla kul. Detta verkar ju mer överdrivet än förra programet alltså.

Men vi hörs!

våår!

Såå härligt väder det är ute!! Plusgrader till och med! Man kan inte få en bättre morgon än att vakna upp till skolsken, det är så himla underbart, (sen ser jag inte snön heller när jag ligger i min säng så det är väl ett litet plus också, hehe)

Idag har jag varit i skolan i ca 2 timmar. Vi hade en intervju med en elev från termin 6, alltså sista året, vi skulle vara lite arbetsterapeuter och sen skulle hon ge oss lite feedback på hur det gick. Och det gick rätt bra fakltiskt, rätt svårt när det var första gången och så men gick bra ändå!

Nu har jag precis ätit falukorv och makaroner, länge sen jag åt det (för blivit så trött på det) men orkade inte laga mat så fick bli det idag, eftersom det går att göra på ca 5 minuter, haha. Men sen kl 5 ska jag på Afro power dance, det är ett träning/dans-pass med afrikaninspirerad dans, det är riktigt kul och bra träning! Men nu blir det lite plugg, måste också hinnas med. Senare ikväll tänkte jag tvätta om det finns någon ledig tid, har inte mycket kläder rena nu alltså så det känns som det är dax!

Men vi hörs senare!!

Pust.. :)

Hemma nu efter ett hårt träningspass, riktigt skönt! Tog faktiskt mig tid till att sola 10 minuter idag också, man tycker man är lite finare när man har lite färg ;)  Nu blir det god mat, bakad potatis, med Magnus :) Och på tvn är det tv3 där det är projekt runway och sen blåsningen, grymt kul :) sen vet jag inte vad som händer, lite mer tv och sen sova rätt tidigt, skola imorgon ju!!

Ha en fortsatt mysig söndagskväll! Och sov gott ;)

söndag

Hej hej. Grymt skönt väder ute! Var ute innan, gick till konsum och köpte lite frukost. Men det värsta är att det är så jävla halt ute. Jag halkade, han dock få fram händerna så jag itne ramla helt. Men ändå, det är helt sjukt, ska ju inte vara så. Såg några gamla tanter som gick och om jag som 20 år ramlar så kan det inte vara kul för dom att gå ute när det är så halt, stackare.

Idag blir det iallafall lite plugg.. Ligger lite efter med nervsystemet så måste läsa det. Jag läser en anatomi-kurs nu, riktigt kul är det men är högt tempo och man har rätt mycket press på sig så iblend (eller oftast) så är det bara "pain in the ass" att plugga.. hehe.

Men ska börja plugga nu, sen äta, sen gymmet. Så hörs sen!!

Melodifestivalen

"Jag vill om du vågar.." Pernillas låt vaar faktiskt riktigt bra, väldigt uppiggande:) Kan säga att jag inte har sett ett enda program av melodifestivalen i år, vilket jag alltid ser annars. Chockad av mig själv, hehe. Men måste säga att jag gillar alcazar, dom har alltid så bra danslåtar, och vem gillar inte att dansa?! Och dom har ju varit med så många gånger men aldrig lyckats.. Men jag gillar dom iallafall :D Och "de gamle", som sjöng Underbar, tycker dom var över sköna, goa gubbar:) mysig låt också men i deras duell gick Jessica Andersson vidare, som sjöng en låt jag inte riktigt gilla. Den var fin men jäävligt tråkig i såna här sammanhang!! Det jag har hört av de låter som ska vara med i finalen, så tror jag det kommer bli en rätt lugn final, många lugna låtar. Vilket jag tycker är sisådär, gillar ju som sagt att dansa ;) Men får boka in nu kl 8 nästa lördag framför tvn på svt1 och kolla vilket bidrag vi skickar till kära granlandet Norge :) Ingen aning om vem jag hejar på då jag inte ens hört alla låtar, hehe.

Nu blir det mer tv, filmen på 4an. Är nyheterna nu, men det som jag sett nu typ i 25 minuter är redan bra! Sjukt att det är verkligt.. Man tänker att det är en film som är påhittat men det är det ju inte. usch usch. Ha en fortsatt mysig lördagskväll :)


Ny start

Nu börjar jag om. Har haft denna bloggen sen ett tag tillbaka men (inte förvånande) har jag inte gjort så många inlägg. Har tagit bort alla inlägg och börjar nu på nytt ;) Eller jag ska försöka iaf :D

Kan passa bra med att man börjar på nytt då jag själv börjat lite på nytt. I höstas flyttade jag till Linköping, från Malmö, och började plugga Arbetsterapeut på Linköpings universitet (Liu). Trivs rätt bra med det jag går men vet fortfarande inte om det är rätt.. Har världens beslutsångest om hur jag ska göra, riktigt jobbigt är det!! Mitt tips är att inte börja plugga förrens du är 100% säker på vad du vill. Sen kan ju saker ändras och det kasnke inte är vad man tänkt sig men över lag så börja inte plugga och ta massa lån om du inte är säker på vad du vill göra.
Anledningen till att jag flyttade till Linköping är för att Magnus bodde här, min pojkvän då :) Han började plugga här 1 år tidigare än mig, alltså förra hösten.

Mer om mig är väl inte så mycket att säga, bor ihop med min pojkvän (så vi är väl egentligen sambos.. hehe) i en lagom stor 2a i Linköping. Övrigt så gör jag inte så mycket mer än att gå i skolan, plugga, och vara slav till facebook. Hade gärna umgåtts med mina underbara vänner varje dag men dom befinner sig i Malmö, saknar dom riktigt mycket! Men den 25e mars ska jag åka ner till ljuva skåne och träffa dom, och även många andra:)

Ikväll blir det mys med Magnus och Karl med tacos och "world trade center"-filmen, velat se den hur länge som helst, nu går den äntligen på tv :) inte för att det är en så rolig film, men den är nog väldigt bra och rörande. Så blir lördagsmys ikväll!

Nä nu orkar jag inte skriva mer, redan mycket för att vara mig ;) hehe. skriver väl senare :)



RSS 2.0